Mogelijkheden voor uw visitekaartje op internet.

Uw visitekaartje is persoonlijk. Meijerink WebDesign bied daarom verschillende mogelijkheden aan om een website te maken die bij u past.

Digitaal visitekaartje

U kunt ervoor kiezen om alleen een naam te reserveren en daaraan 1 pagina te koppelen zodat u gevonden kan worden op het wereld wijde web. Die ene pagina kan natuurlijk al meer gegevens bevatten dan een gewoon visitekaartje. Op deze manier is uw domeinnaam al wel gereserveerd voor een meer mogelijke uitbreiding van uw website, en u bent ondertussen al wel te vinden voor uw klanten.

Persoonlijke weblog

Als u bijvoorbeeld alleen zo nu en dan uw gedachten, mening of wel en wee wil delen met de wereld op een weblog, en die graag een persoonlijk tintje wil geven, dan kan Meijerink WebDesign uw weblog aanpassen aan uw wensen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ook kan hier een domeinnaam aan worden gekoppeld waardoor de weblog nog persoonlijker wordt.

Website op maat

Een website die geheel op maat wordt gemaakt door alle pagina's zelf te ontwerpen en in HTML voor u op internet te tonen. Deze manier is behoorlijk bewerkelijk en minder geschikt voor sites waar regelmatig onderhoud voor nodig is. Het is zeker een unieke site. Er blijven natuurlijk technische beperkingen en er is bewezen dat bepaald items op een logische plaats moeten zitten zodat uw bezoekers niet vol onbegrip uw site weer verlaten.

Website op basis van Joomla

Een website die met de gratis software van Joomla wordt ontworpen. Het grote voordeel is dat u zelf de inhoud van de site kunt beheren, en dat de site bijna oneindig kan worden uitgebreid en aangepast aan uw wensen. Voor meer informatie verwijs ik graag naar het menu item 'Joomla?'.